Introduction

Hello! [ English below ]

Gisterenavond laat kocht ik dit domein. Vol goede moed en plannen. Ik heb de afgelopen tijd weinig geschreven en had eigenlijk vooral deze site nodig voor een ander project waar ik mee bezig ga. Maar toch vind ik mezelf nu hier, op deze mooie vrijdagavond, achter het toetsenbord. Ik heb het gemist om te schrijven en hopelijk betekent deze nieuwe blog ook meer motivatie om te blijven schrijven. Ik schrijf nu nog even een post af voor later en ga zo aan de slag om een workshop Handlettering op papier te zetten voor deze zomer. Of te wel, vele enthousiasten plannen en klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. En ik ben er klaar voor en hopelijk jij ook.

Liefs!


Hello!

Last night I bought this domain. With a lot of optimism and plans. I haven’t written a lot recently and actually mostly needed this website for an other project that I am starting. Yet, I found myself here on this beautiful friday night, behind my laptop. I missed writing and hopefully this blog will motivate me to write more. I am currently writing a blog post for later and after this I am going to start writing down a workshop Handlettering for this summer. So, I am ready with a lot of enthusiastic plans and ready to start this new adventure and I hope you’ll join me!

Love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *